TJENESTER

Vi står til tjeneste,
alt innen tømrerarbeider.

Vi i BYGG-VEST AS har den lange erfaringen og den gode kunnskapen som trengs for å hjelpe deg å realisere din bolig-/hyttedrøm. Vi tar hele prosessen fra A til Å, med dine ønsker og behov i fokus!

Etter mange års erfaring med små og store byggeprosjekter har vi også solid erfaring innenfor prosjektledelse.

  • REHABILITERING
  • NYBYGG
  • TILBYGG
  • VÅTROM OG KJØKKEN
  • TAKTEKKING

Effektiv byggeprossess

BYGG-VEST AS har med sine samarbeidspartnere muligheten til sette opp svært kostnadseffektive bygg. Byggene blir produsert i tørre lokaler og det vil bli tett tak på meget kort tid. Noe som er bra for bygget og forkorter byggetiden vesentlig.

IMG_2550

Vi bygger din bolig/fritidsbolig

Har du en tomt du ønsker å bygge bolig/fritdsbolig på? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg finne løsningene som fungerer for deg. Vi gjør drømmene til virkelighet.

NOEN AV VÅRE TJENESTER

NYBYGG

Vi i BYGG-VEST AS har den lange erfaringen og den gode kunnskapen som trengs for å hjelpe deg å realisere din bolig-/hyttedrøm. Vi tar hele prosessen fra A til Å, med dine ønsker og behov i fokus!

TILBYGG

De fleste opplever at de ønsker eller trenger større plass en eller annen gang i livet. Drømmer du om et tilbygg til din bolig eller hytte – for eksempel et anneks eller kanskje en garasje? Vi ønsker å hjelpe deg!

REHABILITERING

Etter som årene går begynner det å bli på tide med utskiftninger i hus og hytter. Er det kanskje på tide i din bolig/hytte? Vi kan rehabilitere din bolig eller hytte, enten om du trenger nye vinduer, dører, tak eller lignende!

BAD OG VÅTROM

Vi har våtromssertifikat og kan ta på oss våtromsjobber. Ønsker du befaring på bad eller andre våtrom, ta gjerne kontakt med oss.

TAKTEKKING

Vi utfører alt innen taktekking- nytekking, omtekking. Decra, shingeltekking, platetak eller asfalt belegg. Ta kontakt

BETONG

Støping av grunnmurer, ringmurer og gulv er en tjeneste vi kan tilby. 

VEILEDNING

Vårt hovedfokus er fornøyde kunder, og vi har et godt forhold til alle våre kunder. Vi i BYGG-VEST AS prøver alltid derfor å veilede dem til fornuftige løsninger som er så nær det de ønsker seg som mulig.